BÚÉK!

Kinézek az ablakon. Borongós, nyirkos, szürke idő van. Mint tudjuk a régi bölcsességből, amint kint úgy bent. Nehezen megy sok minden. Az elcsendesülés, elmélázás helyett megindult ez az év is nagy sebességgel. Sok a tennivaló. A test viszont fáradt, a hangulat tompa. Gondolom ismerős érzések. Az időjárásra nincs ráhatásunk, az adott. Tudunk viszont másként állni hozzá. Esik, nem baj van gumicsizma, esőkabát. Fúj a szél, vastagabb sapka, réteges öltözet, felül szélkabát, …Mit teszünk? A passzivitásból, hogyan tudunk kitörni? Az első lépést megtenni, az első alkalom magunkért nehéz, mert a jó érzésekért tenni kell, be kell indítani a kereket, ami majd energiát generál.

Amivel segíteni tudunk, hogy kezeléseinkkel felfrissítjük a fáradt testet, regeneráljuk a szervezetet, segítjük a méregtelenítést, oldjuk a feszültséget.

Még hatékonyabbak a kezelések, ha nemcsak passzívan frissülünk, hanem testünket mozgásra bírjuk. Nagyszerű lehet otthon nyújtani, tornázni, egy közösségbe elmenni, venni egy fitness bérletet, de mi inkább azt javasoljuk: menj ki a szabadba! Sétálj, kocogj, járd az erdőt! Lélegezz mélyeket a friss levegőből, ami a tüdődet is tisztítja! Tégy bármit és légy szabadon a szabadban!

 Érdemes megtapasztalni, milyen jóleső, mikor egy kicsit a hideg megcsípi az arcunkat. Emlékeztet arra, hogy itt vagyunk, élünk. Pezseg a vérünk, megmozdul bennünk sok minden, kaphatunk inspirációkat, olyanról is beszélgetünk, amiről a szobában ülve nem vagy másként, sokkal pozitívabban. Jól esik a meleg vagy forró tea  a termoszból vagy beülni egy kellemes helyre átmelegedni, még inkább ha mindezt társaságban tesszük. Újra és újra megérezzük, milyen jó haza érkezni és forró fürdőt venni.IMG_20171229_103555

Ahogy már említettük, legnehezebb megtenni az első lépést. Ebben tudunk segíteni. Hogyan kezdj hozzá, hogy motivált légy alkalomról alkalomra. Masszázsaink, kezeléseink közben egymást erősítő, megerősítő, tudatosító beszélgetésekkel tudjuk ezt elérni. A masszázsok közben segítik a méregtelenítést, feszültségoldást, a megérkezést a pillanatba. Olyan hangulat alakul mindeközben, amiben szeretnénk sokáig benne maradni.

Várunk sok szeretettel!