Mit és miért?…Kezelések Zsuzsánál

1185441_385785334876684_1681062224_nAz első lépés, hogy olyan állapotba kerülj, hogy befogadhasd, elfogadhasd a kezelés jótékony hatásait. Bármilyen furcsán is hangzik, ezt a ráhangolódás folyamatát lehet segíteni. Ezért komplexek a kezelések. Vegyesen, sokrétűen alkalmazom a már megtanult terápiákat és gyorsan integrálom a már gyakorlatban is alkalmazott módszerek közé és minden alkalommal az aktuális állapothoz igazodom. A ráhangolódást segíti: nyugodt, kellemes, higiénikus környezet, rendszeresség, halk zene, kellően meleg levegő, részemről az érdeklődő, támogató hozzáállás, teljes jelenlét, nagy odafigyelés.

A továbbiakban beszélgetés, a talp lazító reflexpontjainak finom masszázsa vagy a kineziológiában tanult tiszta izomáramkör létrehozása a következő lépés. Esetenként tesztelem, mely, általam alkalmazott módszert, tudod az adott alkalommal befogadni, melyik lesz számodra a leghatékonyabb. Természetesen te is dönthetsz, mit szeretnél. Ilyenkor is a kezelések preventívek, gyengédek, szelídek. Ekkorra, ha feszülten,idegesen és sietősen is érkeztél, teljesen megváltozott, megfelelő állapotba kerülsz bármilyen terápiához. Az idegrendszer megnyugszik, a test eléggé motivált arra, hogy az önregenerációs folyamatokat beindítsa,befogadja, illetve akarja elfogadni. Ebben az állapotban már nagyon szeretne gyógyulni. A motiváltsága, hajlandósága erre maximális.

Ezután jöhet a masszázs, cranio kezelés vagy valamely manuálterápiás eljárás.2015-01-24 08.38.34

Megváltozott, jó hangulatban, mosolyogva, jó érzésekkel távozol minden alkalommal. A hatás sokáig megmarad, az önrendeződés még hetekkel később is érezhető, s ha érzékeny vagy akkor jobban. A kezelések nem egymásra épülnek, minden kezeléshez úgy állok hozzá, mintha az első lenne, de természetesen te egyre jobban vagy. A kezdeti szintre egy idő után már nem is emlékszel. Azt veszed észre, hogy jól vagy, nem ingadozik az állapotod, egységben, egyensúlyban vagy egy idő után önmagaddal, az életeddel, környezeteddel. A tapasztalat az, hogy egy önismereti úton is elindulhatsz, ha van benned fogékonyság.

Ehhez, hogy ezt elérjük rendszeresség szükséges a kezelésekben, heti illetve két heti alkalmak, a mielőbbi javuláshoz érdemes megfogadni a tanácsokat. Aki ezt nem teszi nem is választ engem hosszútávon kezelőjének. A felelősségvállalás nagyon fontos mindkettőnk részéről. Csak közösen, együttműködve érhetünk el jó eredményeket. A terápia sikerességéhez hozzájárul még a kölcsönös bizalom, részemről a maximális diszkréció.

A kezelés közben elálmosodsz, elalszol, felszabadult állapotot érzel, nevethetsz, ritkán sírhatsz is. Kezelés végén megszomjazol és a mosdó után érdeklődsz. A pozitív hatásokról úgy gondolom nincs értelme írni, mivel annyira sok és széleskörű.

Tudásom legjavát adva vezetlek minden alkalommal vissza a természetes állapothoz téged és vele együtt a fizikai tested.

Mindent megteszek az eredményesség érdekében, de ezt várom viszont is tőled.

023Közösen veled egyre egészségesebb testet hozunk létre, amelynek hozadéka az egészségesebb lélek és gondolkodás. Megváltozik a hozzáállásod, nyitottabb leszel minden téren és szinteken, ami a sikerhez, sikerességhez vezet el. Ezen az úton tudlak kísérni, ha bizalmat adsz. A legszívesebben gyerekekkel és megváltozott képességű gyerekekkel foglalkozom, pályaválasztás előtt állókkal, fokozottan stresszes munkát végzőkkel, hallgatókkal illetve sportolókkal szeretnék. Ezért is költöztem Győrbe családostul.